Exempel på innovation tillsammans med Creator
1576
single,single-post,postid-1576,single-format-link,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-1.7,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

December 2016

 

Visst går det!

Innovativa projekt är vansinnigt roligt att vara en del av.  Därför blev vi oerhört glada när CTEK återigen spände bågen för att lämna konkurrenterna bakom sig med en högeffektiv, fläktlös proffsladdare och ville att vi skulle vara en utvecklingspartner i det projektet. För det krävs innovation och ifrågasättande av branschnormer när man gör en så kraftfull laddare för industribruk fläktlös och dessutom lägger till de krav på kvalité och nytänkande som ställs av CTEKs kunder.

Har det inte gjorts förr så beror det på att det inte går, är en fras som vi älskar att motbevisa.

Läs gärna mer om CTEKs nya proffsladdare här

Ergo Superior Handsaw Good DesignDesignpris

Handsågarna som vi utvecklat tillsammans med SNA Europe har uppmärksammats runt om i världen och har tilldelats två designpris under 2016.  Även om nöjda kunder och roliga projekt är vad som driver oss är det fantastiskt att få en bekräftelse från branschfolk på att det vi gör är riktigt bra.

Den senaste utmärkelsen från GOOD DESIGN™ är verkligen en sådan bekräftelse

Läs mer om detta i SNA Europes press release här.

Dokumenterad utvecklingsprocess

Under våren har vi dokumenterat den utvecklingsprocess som vi följer och även tryckt upp den för att alla Creatörer skall kunna ha ett exemplar av vår projekthandbok liggandes bredvid sig.  Visst jobbar alla på samma sätt om man frågar, men provtrycker man den frågeställningen brukar det snabbt komma fram att kollegorna ofta har glidit isär och jobbar mer eller mindre utifrån egna högst personliga utvecklingsprocesser.

I vår handbok har vi totalt ett 30-tal olika stöddokument i form av checklistor, dokumentmallar och lathundar som det refereras det till. Den beskriver även i detalj allt från hur vi bemöter kunden till projektets flöde med tydliga leveranser för varje projektfas.

Bara att synka nomenklaturen mellan alla ingenjörer är väl så viktigt och i tryckt text rubbar vi den inte förrän tidigast i nästa utgåva som vi trycker i augusti 2017.

God Jul & Gott Nytt År

Till er alla från oss alla på Creator.