Sök jobb hos oss. Vi växer och utvecklas - Creator AB
336
page,page-id-336,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-1.7,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
jobba
Gruppchef Inbyggda system

Jobba hos oss

Gruppchef Inbyggda System

Vill du vara med och ta fram framtidens produkter?

Du kommer att ställas inför uppdrag som utmanar din kreativitet och tekniska kompetens.  Att du får omväxlande uppgifter som en del i våra kreativa utvecklingsteam kan vi garantera. Gillar du offensiv produktutveckling men vill ha en vettig balans mellan arbete och fritid är vi en utmärkt arbetsplats för dig.

Du kommer att vara en viktig del i teamet och jobba nära de discipliner som ingår i produktutvecklingen från idé till färdig produkt. Vi söker dig som har lång erfarenhet inom inbyggda system och för oss är det viktigt att du har ett gediget intresse för produktutveckling samt att du är kreativ och målmedveten.

Som gruppchef kommer du att ansvara för ett tiotal engagerade medarbetare med stor kompetens inom sitt område. Du kommer att vara ytterst ansvarig för att driva gruppens områden framåt, och har stor möjlighet att påverka utvecklingen och arbetssättet. Utöver detta driver du utvecklingsprojekt av inbyggda system och i din konsultroll jobbar du även aktivt med våra kundrelationer för att nya utvecklingsprojekt skall anförtros oss.

Kvalifikationer

   • Du skall ha en relevant civilingenjör eller masterexamen
   • Goda kunskaper inom digital och analog elektronikkonstruktion
   • Goda kunskaper inom mjukvaruutveckling för inbyggda system
   • Regulatoriska krav och teststandarder skall ha varit en del av din vardag
   • Du skall ha ansvarat för en produktutveckling från idé till producerad och förvaltad produkt.
   • Lösningsfokuserad och med erfarenhet av samt förmåga att presentera tekniska lösningar
   • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift krävs för tjänsten

 

Personliga egenskaper

Vi ser att du är en person som är engagerad, drivande och initiativtagande. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter är för oss en självklarhet, därför ser vi att du är prestigelös och samarbetsvillig. Dessutom är du ansvarstagande, social och serviceinriktad.

Placeringsort: Vikmanshyttan

Sista ansökningsdatum : 2017-10-31

Skicka gärna din ansökan till : jobb(at)creator.se

Eventuella frågor besvaras av anställande chef Jerry Svedlund, 076-6772132 eller av representant för Unionen Peter Rehnström 076-6773102