Juni 2017 - Creator
1679
single,single-post,postid-1679,single-format-link,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-1.7,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Juni 2017

 

      abb

Stora grejer

Kapslade elektronikprodukter har sin charm, men visst finns det stora produkter fyllda med utmaningar och produktionstänk som är minst lika roliga att jobba med.

När vi kontaktades av ABB Components för att diskutera hur vi skulle kunna hjälpa till med konstruktion av deras nya generation genomföringar pirrade det till lite extra. Vi har utvecklat produkter tillsammans tidigare varför den minst sagt speciella miljön är väl känd för oss och förklarar varför vi snabbt kunde sätta samman ett erfaret och motiverat team.

Creators prototypverkstad har dessutom fått äran att utföra mekaniska typprov på fullstora genomföringar samt slitageprov på kritiska detaljer. Nu är vi tillsammans klara med ett par högspänningsgenomföringar och jobbar vidare under hösten med fler projekt med samma team hos Creator, som numera är väl integrerade med sina kollegor i Ludvika.

Nya Creatörer

Vi fått möjlighet att anställa fler drivna och glada Creatörer till vårt kontor i Vikmanshyttan tack vare det förtroende som vi har hos alla våra kunder. När vi är tillbaka från semestern i augusti är det bara någon vecka kvar innan Fredrik Nisser, en erkänt duktig produktutvecklare och designer, efter en karriär på 3M och konsult nu valt att jobba tillsammans med oss.

Ungefär samtidigt kommer även Mikael Arnberg, mekanikkonstruktör med många år hos ABB och Pullman/Ermator, att ansluta till vårt glada gäng av produktutvecklare.

Kanske känns det fel att skriva så här före semestern, men vi längtar faktiskt till den är bakom oss och vi får komma igång igen med våra projekt och nya kollegor. Som grädde på moset kommer även vår mekanikchef David Svadling tillbaka från föräldraledighet och bidrar i sedvanlig ordning med att öka både puls och trivsel för oss alla.

vasastafett

Utmana er själva

Vasastafetten 2017

I sommar kommer vi på Creator ligga i hårdträning inför Vasastafetten där vi skall utmana oss själva och den tid vi presterade förra året. Detta är en fantastiskt rolig dag där 10 löpare turas om att föra en stafettpinne ( Tag ) från starten i Sälen och alla nio mil fram till Mora. Team building när den är som bäst och faktiskt en dag då vi träffar väldigt många av er, som också upptäckt vilken bra personalaktivitet detta är.

 

Inspirationsvideo

https://www.youtube.com/watch?v=DoB_QcTGmAc

Anmäl er här:

http://www.vasaloppet.se/lopp/loplopp/vasastafetten/

Glad sommar

Till er alla från oss alla på Creator.