Se filmen om Ivana Radic som flyttade från Trollhättan för att börja arbeta med oss på Creator.

Vi söker en Projektledare till vår elektronikavdelning

Lediga jobb

Vill du vara med och utveckla framtidens produkter?

Creator Teknisk Utveckling AB är ett expansivt och komplett produktutvecklingsföretag med både internationella och lokala företag som kunder. Vi tar ansvar för, leder och driver utvecklingsprojekt för flera världsledande företag och hjälper dem att ta fram nästa generations produkter. Creator startade 1982 och har 30 års erfarenhet av professionell produktutveckling.

Våra kunder ska kunna förvänta sig de smartaste lösningarna från oss varför vi ser att våra medarbetare har en relevant utbildningsbakgrund och framför allt ett brinnande engagemang och den rätta känslan för professionell produktutveckling. Som medarbetare på Creator kommer du således att ställas inför uppdrag som utmanar din kreativitet och tekniska kompetens. Att du får omväxlande uppgifter i våra utvecklingsteam kan vi garantera. Gillar du offensiv produktutveckling men vill ha en vettig balans mellan arbete och fritid är vi en utmärkt arbetsplats för dig.

 

Projektledare till vår elektronikavdelning

Vi söker efter dig som har ett gediget intresse för teknik och produktutveckling, gärna med elektronikbakgrund. Du har ett inneboende driv i att hitta förutsättningar till att föra projekt och tekniska lösningar framåt. Du är intresserad av människor och har en förmåga att planera och leda ett utvecklingsprojekt såväl internt som externt mot kund. Du har en personlighet som är förtroendeingivande och relationsbyggande.

Du har en högskoleexamen inom något tekniskt område gärna elektronik och hanterar engelska och svenska i tal och skrift.
Vi tror att du har arbetat ett tag och hunnit skaffa dig värdefulla erfarenheter inom ovanstående områden.

Du kommer att vara en viktig del i teamet och jobba nära de discipliner som ingår i produktutvecklingen från idé till färdig produkt.

 

Är du den vi söker? I den här rekryteringen samarbetar Creator med Nohrstedt & Partners och du är varmt välkommen att kontakta Jan Hedman,
076-0042101, eller Karin Burgaz, 0735 40 60 73, vid frågor eller funderingar.

Din ansökan skickar du till jan@nohrstedtpartners.se, senast den 30 april 2014.